Vera își prezintă programul

Veronica Mitran Piticu, candidata Organizației Județene Teleorman a Partidului Național Liberal la alegerile locale pentru fotoliul de primar al municipiului Alexandria, a început să își prezinte proiectele pentru municipiu reședință de județ.

Deși nu are experiență politică, Vera Mitran spune că s-a decis să candideze împotriva lui Victor Drăgușin, aflat la cel de-al treilea mandat, pentru că își dorește ca Alexandria să se schimbe în bine, după 25 de ani de administrație PSD. Vera Mitran insistă asupra faptului că cetățenii orașului Alexandria ar trebui să își lărgească orizontul și să nu se mai teamă de o schimbare, pentru că această frică de schimbare a ținut județul Teleorman împietrit în trecut.

Printre obiectivele liberalei Vera Mitran, pentru eventualul său mandat de primar, se numără reconstruirea rețelei de apă și canalizare a orașului. ”Eu nu am știut că în Alexandria anului 2020 nu există gaze pe ultima stradă din oraș, sau că nu există canalizare”, a declarat Vera Mitran. Aceasta a vorbit și de programul de anvelopare a tuturor blocurilor din oraș, despre construcția de parcări adevărate, despre asfaltarea străzilor și crearea de locuri de muncă. ”Promisiunile domnului primar sunt multe, da toate neținute. Există filmul parcărilor supraterane sau subterane. Firmele căpușă, bani dați fără licitație, sifonarea banului public, birocrație rigidă și stufoasă, lipsa de respect pentru lege, mulți functionari selecționați politic și nu pe competențe. Angajații primăriei ar trebui să învețe întâi ce înseamnă știința orașelor, adică cele mai bune practici care funcționează în orașele lumii”, a mai spus Vera Mitran.

După astfel de declarații, o parte a presei locale o acuză pe Vera Mitran că a furat startul campaniei electorale. Senatorul Eugen Pârvulescu, președintele Organizației Județene PNL Teleorman contrazice aceste voci, spunând că este vorba despre prezentarea programului politic, economic al candidatei Mitran.

Ioan DUMITRESCU