Ponta nu o uită pe Dăncilă

Fostul prim-ministru PSD Victor Ponta nu o poate uita pe Viorica Vasilica Dăncilă, și ea fost premier, plecată cu modestie de la Videle și instalată abuziv la Palatul Victoria de alt fost președinte PSD, acum pușcăriaș, Liviu Nicolae Dragnea.

Gafele din PSD s-au ținut lanț, iar faptul că unii dintre foștii președinți dau acum cu pietre în PSD pare a fi o măsură de protecție, ca acest partid să nu mai vină niciodată la putere. În urmă cu un an Victor Ponta, președintele Partidului Pro România a făcut un atac de o duritate fără precedent la adresa liderului PSD Viorica Dăncilă pe care o acuză de incompetență și oportunism. ”Viorica, fără supărare, nu sunt sigur de mine, dar de tine sunt foarte sigur: tu chiar ți-ai greșit meseria. Și ne costă pe toți foarte mult. Ce treabă ai tu cu funcția de prim-ministru (în afară de prostia lui Liviu Dragnea care a crezut ca fraierul că tu nu îl trădezi). Dar cu funcția de președinte? Dar cu aceea de președinte al PSD? ”, declarat Victor Ponta, președinte al Partidului Pro România.

La rândul său Dumitru Goldbach, președintele Organizației Județene Teleorman a Partidului Pro România, consideră astăzi că PSD este un partid toxic, de care românii trebuie să se ferească. De fapt nu numai de trecutul PSD-ului trebuie românii să se ferească, ci și de social-democrații actuali. Aflat în hibernare, somnul rațiunii zămilește monștri. Pesediștii trebuie anihilați din toate funcțiile, și pentru mersul spre normalitate, la alegerile locale, când vor avea ele loc, precum și la alegerile parlamentare, românii nu mai trebuie să pună ștampila pe PSD, fiindcă este toxic, afirmă Dumitru Goldbach.

Ioan DUMITRESCU