Bărbatul care a jucat banii din încasări la păcănele a fost arestat

A convins o tânără să-i dea banii din încasări pentru a juca la păcănele, iar acum se află în arest. El este acuzat de comiterea infracțiunii de instigare la delapidare în formă continuată.

O femeie din Alexandria a fost reținută de polițiști după ce a luat peste 15.000 lei din încasări. Banii au ajuns la un prieten care i-a pierdut la păcănele.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut o teleormăneancă în vârstă de 19 ani, suspectată că ar fi delapidat peste 15.000 lei din banii societății angajatoare.

În fapt, activitatea infracțională reținută în sarcina suspectei constă în aceea că, în calitate de casier și gestionar al unei societăți comerciale cu profil jocuri de noroc, cu punct de lucru în Alexandria, la data de 05 decembrie 2019, și-ar fi însușit peste 15.000 lei din gestiunea societății și i-ar fi înmânat unei persoane pentru a o juca la un aparat de jocuri electronice tip slot machine.

Față de suspectă a fost luată măsura reținerii, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Nici bărbatul nu a scăpat de arest. Pe numele său a fost dispusă măsura reținerii, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de instigare la delapidare în formă continuată.

Bărbatul ar fi determinat-o pe angajata societății, casieră și gestionară, să-și însușească bani din gestiunea firmei, la diferite intervale de timp, bani pe care i-ar fi înmânat acestuia pentru a-i juca la un aparat tip slot machine.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Claudiu DUMITRACHE