Ziua de mai 3 mai va fi recuperată sâmbătă

După ce pe 20 aprilie elevii teleormăneni au recuperat ziua de 2 mai, declarată liberă, ca şi cea de 3 mai, cu prilejul sărbătorilor de 1 Mai şi Paşte, sâmbăta aceasta, pe 18 mai, în toate unităţile de învăţământ din judeţul nostru vor fi recuperate orele neefectuate în data de 3 mai.
În urmă cu o lună Ministerul Educaţiei a stabilit ca zilele de 2 şi 3 mai să fie declarate libere cu conditia ca orele de curs să fie recuperate. Dacă ziua de 2 mai a fost recuperată, la nivel naţional, pe 20 aprilie, cea de 3 mai urma să se recupereze în oricare din zilele de sâmbătă, începând din 27 aprilie, dar nu mai târziu de 25 mai.
După minivacanţa de care au beneficiat în perioada 1-6 mai, elevii au revenit la şcoală pe 7 mai, urmând ca la finele lunii acesteia clasele terminale să intre în vacanţă, pentru a se pregăti de Evaluarea Naţională şi de Bacalaureat.
Început pe 14 ianuarie, semestrul al 2-lea se va încheia pe 22 iunie pentru restul elevilor, cu excepţia celor care termină clasele a VIII-a şi a XII-a.

M. MEILĂ