Ziariştii au dat pixul pe pistoale

Devenită tradiţie, “Cupa Presei la Tir”, a fost organizată la nivelul municipiului Alexandria, aproape în fiecare an, la dată fixă (21 martie), contribuind astfel la marcarea celor 191 ani de la înfiinţării Poliţiei Română.
Anul acesta, evenimentul a fost marcat sub atenta coordonare a şefului Inspectoratului de Poliţie Teleorman, comisar Valentin Dumitraşcu.
“Cupa Presei la Tir” s-a desfăşurat pe Poligonul Inspectoratului, unde aproximativ 15 reprezentanţi ai mass-media locală s-au întrecut în ochirea ţintei, cu ajutorul pistoalelor de tir marca PARDINI..
Fiecare dintre participanţi a tras câte cinci focuri, iar în ce priveşte şedinţa de tragere, aceasta s-a efectuat pe două categorii, fete şi băieţi.
Astfel, în urma competiţiei, la categoria fete, pe locul III s-a situat Monica Dumitrescu de la “Gazeta de Teleorman”, locul II a fost ocupat de Monica Vasilescu de la Ziarul “Informaţia de Teleorman”. Iar campioană în acest an la “Cupa Presei la Tir” a fost desemnată Cristina Păunică de la „Gazeta de Teleorman”.
La categoria băieţi, pe locul III s-a clasat Ovidiu Spătăreanu de la “Alexandria TV”, locul II a fost ocupat de Marian Ozunu de la aceeaşi televiziune, iar pe primul loc al clasamentului s-a situat Claudiu Dumitrache de la “Adevărul de Teleorman”.
Atât câştigătorii primelor trei locuri cât şi ceilalţi concurenţi au fost răsplătiţi cu diplome de “participare”. Felicitările şi înmânarea diplomelor făcându-se de însuşi Valentin Dumitraşcu şeful I.P.J. Teleorman.

Mirel MANAFU