Weekend plin de incidente rutiere

Poliţiştii rutieri au avut treabă în acest weekend. Ei au fost solicitaţi să intervină după producerea a trei accidente rutiere, dar au depistat şi alte nereguli privind circulaţia pe drumurile publice.
Seria accidentelor rutiere a început încă de vineri după-amiază. C. Petre de 65 de ani din Bucureşti în timp ce conducea un autoturism pe DN6, în afara localităţii Buzescu la intersecţia cu DJ 703 nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea”, neacordând prioritate de trecere unui alt autovehicul condus de N. Ion de 45 de ani, din Bucureşti şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui N. Ion şi a lui C. Mihaela, de 31 de ani din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, ocupantă în autoturismul care circula regulamentar.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
În aceeaşi zi, poliţiştii din municipiul Turnu Măgurele au fost sesizaţi prin apel telefonic 112 de către C. Cătălin cu privire la producerea unui accident rutier. În baza sesizării poliţiştii din municipiul Turnu Măgurele s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că F. Maria de 38 de ani din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52, în direcţia de mers spre municipiul Alexandria , în afara localităţii, într-o curbă la dreapta, în sensul său de deplasare a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de S. George din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui F.M. de 10 ani din Bucureşti şi a lui F. Florin de 38 de ani din Bucureşti, ambii pasageri în autoturismul condus de F. Maria dar şi a lui S. George de 60 de ani, conducătorul celuilalt autoturism care au fost transportaţi la Spitalul De Urgenţă Alexandria în vederea acordării îngrijirilor medicale precum şi pentru stabilirea diagnosticelor.
Cei doi conducători implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.
Două zile mai târziu, poliţiştii din oraşul Videle au fost sesizaţi prin apel telefonic 112 de către C. Ionuţ din comuna Moşteni, judeţul Teleorman cu privire la producerea unui accident rutier.
În baza verificărilor s-a stabilit faptul că Z. Ion de 32 ani din comuna Moşteni, în timp ce conducea un autoturism din direcţia sat Deleni spre centrul comunei Moşteni nu a adaptat viteza de deplasare condiţiilor de drum, pierzând astfel controlul volanului, lovind şi un cap de podeţ de pe partea stângă a drumului din direcţia de deplasare.
Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Videle unde i-au fost efectuate investigaţii medicale în vederea stabiliţii diagnosticului.
În toate cele trei cazuri a fost întocmit dosar.

C.D.