Vom negocia cu gândul la comunități

Conducerea organizației Teleorman a UNPR aduce la cunoștință membrilor și simpatizanților că, deocamdată, nu s-a semnat nici un protocol la nivel local cu PSD. În principiu, suntem pregătiți să mergem singuri în alegerile locale dar nu excludem o negociere corectă și transparentă cu PSD, în localitățile unde analizele noastre vor stabili că este mai avantajos pentru ambele părți.

În urma unor evaluări interne am stabilit că 17% din voturile la nivel de județ este o țintă care poate fi atinsă prin eforturi proprii. Aceasta ne permite să considerăm că nu este exagerat dacă vom condiționa încheierea protocolului cu PSD de acordarea a 18% din voturile exprimate pentru coaliție, atât la nivel de județ, cât și în fiecare localitate.

Menționez că până în prezent nu a avut loc nici o discuție cu reprezentanții PSD, iar dacă aceste negocieri vor avea loc în perioada următoare ele se vor desfășura într-o transparență totală față de membrii, simpatizanții noștri și opinia publică, iar interesul comunităților județeană și locale al UNPR ne va călăuzi în tot ceea ce vom intreprinde.

Florică MARA,

Președintele UNPR Teleorman