Victorie lejeră pentru baschetbalistele alexăndrene

Victorie categorică pentru baschetbalistele alexăndrene în meciul de acasă contra celor de la Nova Vita Târgu-Mureş. Fetele lui Mădălin Piperea s-au impus cu scorul de 72-50, reuşind astfel să-şi consolideze poziţia a 6-a în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Feminin.
Meci de ”antrenament” pe teren propriu pentru baschetbalistele de la CSBT Alexandria. Acestea au câştigat lejer în faţa unei echipe modeste, formată în mare doar din junioare, Craiova. Partida a fost urmărită de peste 400 de spectatori care au ovaţionat baschetbalistele alexăndrence.
Baschetbalistele de la CSBT Alexandria s-au impus încă din primele secunde ale partidei. La finalul primului sfert echipa teleormăneană conducea cu 18 puncte, scor 27 la 9. Diferenţa a crescut până la pauză, iar fetele lui Mădălin Piperea au intrat la cabine cu un avantaj de 27 puncte, scor 45 la 18. Fetele au mai redus motoarele în partea secundă a partidei, dar diferenţa tot a crescut pe tabela de marcaj. Meciul s-a încheiat cu scorul general de 75 la 30.
Pe toată durata partidei antrenorul Mădălin Piperea şi-a menajat jucătoarele de bază şi a introdus în lot rezervele.
Cea mai bună marcatoare a alexăndrencelor au fost Anca Şipoş. Aceasta a reuşit 14 puncte şi 5 recuperări.
În urma acestei victorii CSBT Alexandria rămâne neînfrântă în acest sezon şi are maximum de puncte, adică 8. Rezultatele uimitoare înregistrate la început de sezon menţin echipa alexăndreană pe prima poziţie a clasamentului.
Pentru CSB Alexandria urmează două meciuri de foc disputate la doar o zi distanţă. Duminică, 27 octombrie, CSB joacă acasă cu echipa din Satu Mare, iar luni, 28 octombrie, va juca la Târgovişte, cu CS Municipal, un meci extrem de dificil.
Ambele partide se dispută la ora 18:00.

Claudiu DUMITRACHE