Victime ale accidentelor rutiere, persoane găsite decedate, tentative de suicid, printre intervențiile personalului de pe ambulanțe

Puțin peste 400 a fost numărul solicitărilor la SAJ Teleorman în perioada 12-15 ianuarie 2018, printre ele numărându-se, ca în cele mai multe weekend-uri, intervenții la persoane care au încercat să-și ia viața, la victime ale accidentelor de circulație sau la teleormăneni care au fost găsiți decedați. Patru bărbați, pentru care personalul medical de pe ambulanțe n-a mai putut face nimic, au fost găsiți decedați, doi din Alexandria, cu vârste de 32 și 60 de ani, unul de 55 de ani din Slobozia Mândra și altul în vârstă de 55 de ani din Videle.

La trei accidente de circulație au fost solicitate ambulanțele din cadrul SAJ Teleorman în weekendul care a trecut, în urma evenimentelor, trei persoane având de suferit. Accidentele rutiere s-au petrecut în localitățile Zimnicea, Țigănești și Segarcea Vale. La fiecare dintre aceste accidente a avut de suferit câte o persoană. Una dintre persoanele accidentate a fost un biciclist, iar în accidentul de la Zimnicea a fost rănit un pieton.

Cele 404 solicitări la SAJ Teleorman, în perioada 12-15 ianuarie 2018, au fost făcute în urmtăoarele situații: transfer interclinic+externări+CT-127; dureri abdominale sau de spate-43; cefalee-36; tuse, probleme respiratorii minore-26; AVC-26; persoane inconștiente-18; accidente diverse-18; dureri toracice-17; copii bolnavi-13; obstetrică-ginecologie-12; leșin(sincopă)-11; sângerare-9; psihiatrie-8; febră-8; conflicte și agresiuni fizice-6; intoxicații-6; diabet zaharat-4; victime din accidente rutiere-3; boli nediagnosticate-3; convulsii-3; alergii-2; tentative de suicid-2; afecțiuni ale ochiului-2; căzut în stradă-1.

M. MEILĂ