Veste bună de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Alexandria * Primeşte membrii şi salariaţi de la 50 de ani

În contextul economic actual persoanele vârstnice, pentru a face faţă unor cheltuieli urgente, peste posibilităţile momentului, caută şi îşi găsesc salvarea cu un împrumut în asociaţiile nonprofit, cum este şi Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Alexandria, care în prezent are în rândurile sale peste 11.600 de persoane, din municipiu şi din localităţile rurale vecine. La capitolul financiar nu stau mai bine numeroşi salariaţi care au cheltuieli multe şi bani puţini.

În condiţiile în care există tot mai numeroase solicitări de a intra în asociaţie şi din partea salariaţilor ce se apropie de momentul pensionării, chiar a unor oameni mai tineri, acum angajaţi în sectorul de stat ori în societăţi private, Consiliul Director al C.A.R.P. Alexandria, răspunde pozitiv acestor cereri.

Vestea importantă pentru cei interesaţi este următoarea :

S-a decis ca, începând cu luna noiembrie 2017, se pot înscrie şi devin membrii ai C.A.R.P. Alexandria, cu drepturi depline şi cu respectarea obligaţiilor prevăzute în Statutul asociaţiei, salariaţii care au împlinit vârsta de 50 de ani. De precizat este şi avantajul că noii membrii pot încheia contracte şi primi împrumuturile dorite, pe baza fondului depus, chiar în momentul înscrieri. Un alt avantaj important ! Pentru a se evita deplasări ulterioare, suma solicitată se acorda în aceeaşi zi.

Constantin Dragnea