Un tânăr de 18 ani a violat o femeie de vârstă cu bunica lui

Violenţa în România a atins cote alarmante, iar efectele ei se văd aproape peste tot.

Un tânăr de 18 ani a violat o femeie de 67 de ani. S-a întâmplat în Teleorman. Din fericire, femeia a oferit oamenilor legii suficiente amănunte despre atacator, iar acum este reţinut pentru 29 de zile.

În loc să se bucure de pensie, o femeie de 67 de ani din comuna Călmățuiu de Sus a trecut printr-o experienţă traumatizantă. În noaptea de Ajun, o persoană necunoscută i-a intrat în casă şi prin folosirea actelor de violenţă a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei ei.

”A fost depistat D.B., 18 ani, din comuna Călmăţuiu de Sus şi cercetat ca suspect în cazul infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu, constând în aceea că, în noaptea de 24.12.2017, orele 24,00, a pătruns în locuinţa unei femei de 67 ani, din comuna Călmăţuiu de Sus şi a constrâns-o să întreţină raporturi sexuale normale cu el”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Partea vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale după care a fost transportată la Serviciul de Medicină legală în vederea efectuării constatării medico-legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi violare de domiciliu, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Autorul a fost reţinut iniţial pentru o perioadă de 24 de ore, dar judecătorii au dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

C.D.