Un tânăr de 15 ani a băgat în spital doi adulți și un copil

Grav accident rutier produs în localitatea Perii Broşteni. Șoferul unui autoturism, un tânăr de 15 ani, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un podeţ. Accidentul s-a soldat cu patru victime, dintre care doi minori şi doi adulti.

Teribilism și inconștiență. Un adolescent în varsta de 15 ani a urcat la volanul unui autoturism în care se aflau și doi adulți, dar și un alt minor, a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un podeț.

În urma accidentului, șoferul şi alte trei persoane aflate în autoturism cu el, au fost răniţi. Cei doi minori au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spitalul Bagdasar Arseni din capitală, în timp ce adulţii au fost transportaţi la Spitalul judeţean din Alexandria.

”Cei doi minori au fost trimisi la Spitalul Bagdasar, iar cei doi adulti sunt la Spitalul Judetean. La sosirea pompierilor nu erau victime încarcerate. Cazul a fost preluat de politisti”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Potrivit acestuia, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială transport victime multiple, o autospecială descarcerare şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, urmând ca o soluţie să fie dată prin Parchet.

C.D.