Un nou accident pe E70. Două persoane au ajuns la spital

Se înmulțesc accidentele rutiere produse pe Drumul european 70. Nu trece o zi fără un eveniment rutier petrecut pe ”drumul morții”, așa cum a fost denumit în trecut.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.E. 70, în localitatea Nanov s-a produs un accident rutier.

Deplasându-ne la faţa locului, poliţiştii au constatat că informația se confirmă.

”Un bărbat în vârstă de 63 ani din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 70 în localitatea Nanov, la punerea în mişcare de pe loc, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar şi cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, pasagere în autoturismul care circula regulamentar, acestea necesitând îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

În tot acest timp, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 14885 lei.

De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere.

Claudiu Dumitrache