TeleJob Caffé, la finalul Campaniei ”Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”

La finalul Campaniei ”Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”, echipa Colegiului Național Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, care a inițiat campania, organizează un Telejob Caffé, astăzi, 17 octombrie 2018, începând cu ora 17:00, la un local din municipiul reședință de județ. În cadrul evenimentului, cei 24 de elevi ai colegiului, inițiatorii campaniei, coordonați de prof. Eliza Marinela Sotirescu și prof. Florentina Toma, în competiția EUROSCOLA – 2018, vor prezenta rezultatele campaniei, după care, acțiunea va continua în Parc Pădurea Vedea. În această locație, promotorii și partenerii vor marca, în lumină și culoare, încheierea campaniei ”Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”.

În cadrul competiției EUROSCOLA 2018, echipa Colegiului Național Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria a promovat în comunitate proiectul „TeleJob – Organizarea pieței muncii adiacente Municipiului București”, proiect care a fost finanțat din fonduri europene nerambursabile, în exercițiul financiar 2007-2013 și implementat de AJOFM Teleorman.

Campania derulată de cei 24 de elevi ai Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat”, coordonați de cele două cadre didactice, a avut ca scop creșterea gradului de conștientizare și de informare a comunității locale asupra beneficiilor accesării, implementării eficiente și a rezultatelor obținute prin proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă.

M. MEILĂ