Szabo va ajunge, totuşi, în Teleorman

După ce, iniţial, Gabriela Szabo a fost aşteptată în Teleorman pe la sfârşitul lunii martie, anul acesta, vizita fiind amânată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, campioana olimpică şi mondială la atletism şi-a anunţat vizita în judeţul nostru astăzi, 8 mai 2013.
Sportiva vine în Teleorman cu prilejul derulării proiectului “SPORTUR”, acţiune ce are loc în cadrul campaniei sociale “Sport pentru o Viaţă”, derulată în judeţul nostru de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman şi Clubul Sportiv Alexandria.
Alături de Gabriela Szabo se va afla şi profesorul Ioan Augustin, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.
În primă fază, cei doi vor fi prezenţi, în jurul orelor 12:00, la Şcoala Gimnazială Peretu, iar două ore mai târziu, la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Alexandria.
La eveniment participă elevi/sportivi, profesori, antrenori şi părinţi.
Asociaţia Sport pentru Viaţă a fost înfiinţată de Gabriela Szabo în 2007, cu scopul de a promova sportul ca o activitate esenţială pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice a oamenilor.

M. MEILĂ