Sute de amenzi date de poliţişti în minivacanța de Paște şi 1 Mai

Sute de teleormăneni au fost amendaţi de poliţişti în minivacanța de Paște şi 1 Mai. Mai mult decât atât, 27 de şoferi au rămas pietoni după ce le-a fost reţinut permisul de conducere. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 182.260 de lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Teleorman au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște şi 1 Mai, astfel încât teleormănenii au petrecut în liniște și siguranță aceste zile libere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 82 de infracțiuni și au fost aplicate 498 de sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute 27 permise de conducere ale unor șoferi care nu au respectat regulile de circulație.

Polițiștii au intervenit și au aplicat 498 de sancţiuni contravenţionale.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 338 de sancțiuni privind circulația pe drumurile publice dintre care 3 sancţiuni au fost aplicate pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi 44 fiind aplicate pentru depăşirea limitei de viteză.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 182.260 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 27 de permise de conducere şi retrase 5 de certificate de înmatriculare. Mulțumim cetățenilor care respectă legea, contribuind astfel la creșterea siguranței comunității din care fac parte.

Claudiu DUMITRACHE