Studenţii au liber la angajări în Germania

Germanii caută studenţi pentru angajare. Cei interesaţi trebuie să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă germană. Condiţiile sunt ca aplicanții să fie studenţi la zi la o facultate acreditată din Bihor, să aibă între 18 şi 35 de ani şi să cunoască bine limba germană. 50 de posturi sunt disponibile pentru un contract valabil pentru cel puţin două luni.

În perioada 15 ianuarie – 9 februarie 2018 se derulează programul destinat studenţilor, care au cunoştinte bune/foarte bune de limba germană, interesaţi să desfăşoare o activitate lucrativă în Germania, pe durata vacanţei de vară.

”Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domenii de activitate, precum: hotelier-gastronomic, gastronomie de sistem (fast-food), producție industrială şi servicii.

Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Teleorman.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, se pot obţine de la consilierul EURES, din cadrul A.J.O.F.M Teleorman, str. Dunării, nr.1, telefon 0247/315.915.

C.D.