Spectacol şi emoţii şi pentru bobocii de la Ghica

Joi seară, platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria s-a umplut din nou de autoturisme, semn că aici trebuie să aibă loc un eveniment. În speţă, a fost vorba de Balul bobocilor organizat de elevii Colegiul Naţional “A.D. Ghica”.
Tema evenimentului din acesta an s-a intitulat “Black & White”, aşa că, atât decorul de pe scenă, cât şi echipele de boboci, dar şi prezentatorii, au fost îmbrăcaţi în alb şi negru, tocmai pentru a fi în ton cu tema balului “Black & White”.
În deschiderea evenimentului au fost prezentaţi, mai întâi juriul şi apoi sponsorii, fără de care balul nu s-ar fi putut desfăşura.
De remarcat faptul că din componenţa juriului a făcut parte şi Ion Tăujan directorul Colegiului “A.D. Ghica”. Iar din partea sponsorilor, şi-au adus aportul financiar şi nu numai, S.C. Aurocom, S.C. Eurosiloz SA, S.C. Dova şi Porut SRL, S.C. Gabet SRL, S.C. Popas Carissa, Danconstruct COM SRL, Casa Dea, S.C. Stiros Bet SRL, S.C. Alex CB SRL şi TABU snack bar.
Apoi s-a trecut la prezentarea celor şapte echipe de boboci care au fost întâmpinate de colegi cu ropote de aplauze.
De la începutul balului şi până la final atmosfera a fost una de petrecere, cu muzică, dans, pantomimă, karaoke, prezentarea modei dar şi a ţinutelor de seară.
Probele la care au fost supuşi bobocii au fost presărate cu scurte filmuleţe realizate de elevii de clasa a XII-a, cu elevii din liceu. Unul dintre filmuleţe a fost un “Making Of”, care, le-a demonstrat celorlalţi liceeni, prezenţi în sala de spectacol, cât de greu se construieşte un spectacol şi câtă muncă se depune în culise, în spatele scenei.
Invitatul surpriză a fost DJ RYNO & Silvia, care au încins şi mai tare atmosfera.
Iar spre finalul balului, a venit şi mult aşteptatul moment, deliberarea juriului şi desemnarea câştigătorilor.
Astfel au fost acordate premii, pentru eleganţă, naturaleţe, rafinament şi originalitate, perechilor formate din Olivia Gugu şi Daniel Mulţescu, Ştefaniei Tudose şi lui Marius Văcaru, Corinei Covei şi Răzvan Găină, şi respectiv Dianei Videa şi Adrian Precup.
Pe locul III s-au clasat bobocii Bianca Bogdan şi Valentin Păun, iar locul II le-a revenit Anei Maria Şubredu şi lui Mugurel Enache.
În acest an, distincţiile de Miss şi Mister boboc 2013, au fost câştigate de Beatrice Ilie şi Adrian Ivănescu, bobocii care au format echipa numărul 4 în cadrul competiţiei.
După momentul felicitărilor, petrecerea a continuat într-o altă locaţie.

M.M.