Spectacol de teatru pentru copii: „Aventuri cu dl. Goe”

Ateneul din Iași vine în Alexandria cu spectacolul de teatru pentru copii „Aventuri cu dl. Goe”, care va avea loc pe 28 februarie 2019, începând cu ora 13,00, la Sala Polivalentă.

Toți îl cunoaștem pe domnul Goe, personajul neastâmpărat creat de I.L.Caragiale, care ne provoacă să medităm și să descoperim problemele comportamentale la care se ajunge datorită inculturii și răsfățului excesiv.

Iulian Sandu, regizorul acestui spectacol de teatru, a afirmat: „Universul lui Caragiale este de fapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginația fiind cheia ce deschide un univers nemaivăzut”.

Adaptarea textului aparține Izabelei Oancea, iar muzica spectacolului lui Sorin Oancea.

Distribuția este următoarea: Alexandra Macovei-dl. Goe; Alexandra Paftală-Mamița; Ana Hegyi-Mam Mare; Dumitru Florescu-Georgescu/Profesorul; Cezara Fantu-Țaca/Anibal; Daniel Onoae-Lefter Popescu/Otopeanu; Arun Cotic-Controlorul.

Este un spectacol care merită văzut, căci el ne dă ocazia să reflectăm asupra caracterului și educației și beneficiază de un suport muzical remarcabil.

Cornelia RĂDULESCU