Sezonul serbărilor în grădinițe * Îngerașii Grupei Buburuzelor de la Grădinița nr.10 din Alexandria l-au colindat pe Moșul

Costumați în îngerași, preșcolarii Grupei Buburezelor din cadrul Grădiniței nr. 10 din Alexandria au avut emoții mari cu ocazia serbării pregătite în preajma sărbătorilor de iarnă și, mai ales, pentru că s-au întâlnit cu Moșul.

Pentru marea întâlnire, ce a avut loc marți, 18 decembrie 2018, micuții au fost pregătiți intens de educatoarele Nicoleta Barbu și Ana-Maria Bulumac.

Micuții s-au pregătit intens, pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun care, ca de fiecare dată, și în acest an a venit cu sacul plin cu dulciuri și jucării.

Copiii știu că Moșul este bun dar, pentru a merita bunătățile din sacul magic, preșcolarii au pregătit un scurt program artistic.

În prezența părinților, fraților, bunicilor, copiii, costumați în îngerași, și-au început programul cu un scurt moment de cântece în limba engleză, după care au spus, rând pe rând, poezii ce au avut ca temă sărbătorile de iarnă.

Emoțiile micuților au luat amploare când, în scurta pauză în care și-au schimbat ținutele de îngerași cu costumele populare, au aflat că Moșul a sosit.

Nerăbdarea de a-și primi darurile de la Moșul i-a cuprins pe toți copilași, iar apariția în sală a Moușului a fost întâmpinată cu strigăte cristaline de bucurie și cu aplauze din partea micuților.

Știind că Moșului îi plac copiii cuminți și isteți, micuții l-au colindat pe Moș, băieții spunând Plugușorul, iar fetițele, Sorcova.

Nu au lipsit nici colindele de Crăciun, toate acestea convingându-l pe Moș Crăciun că toți băieții și toate fetițele merită darurile aduse de el.

După ce au terminat programul artistic, care l-a impresionat pe Moș, copiii au trecut, fiecare, pe la bătrânul Moș Crăciun care le-a împărțit mult așteptatele cadouri.

Buburezele de la Grădinița nr. 10 din Alexandria vor prezenta, astăzi, un scurt program de colinde și poezii, la Primăria Municipiului Alexandria.

 

M. MEILĂ