Seminar despre sănătate la Alexandria

Conferinţa regională „CaliVita trezeşte primăvara în viaţa ta!”
Peste o sută de persoane au fost prezente sâmbătă, 13 aprilie 2013, la Conferinţa Regională Alexandria a CaliVita, intitulată „CaliVita trezeşte primăvara în viaţa ta!”.
Desfăşurat într-un cadru organizatoric propice unei astfel de întâlniri, evenimentul a reunit membri din mai multe localităţi, alături de cei din Alexandria participând şi membri din Vâlcea, Târgovişte, Ilfov, Snagov, Călugăreni, Bucureşti, Giurgiu şi Bujoru.
Deschiderea seminarului a aparţinut cunoscutei interprete de muzică populară Virginica Neagu, care a susţinut un scurt moment artistic. Aceasta a vorbit despre un episod din viaţa sa, şi anume momentul care a adus-o la Calivita, o problemă de sănătate rezolvată cu produse de la firma respectivă.
La conferinţa, al cărui moderator a fost Niculina Grosu, manager al echipei din Alexandria, alături de Iulică Dragne, au fost dezbătute teme medicale şi de marketing, motivante, în primul rând pentru cei mai noi membri Calivita.
Prezent la conferinţă, directorul general al CaliVita International România, Dan Fetescu, a prezentat avantajele demarării afacerii CaliVita, idee asupra căreia a insistat pentru că „este o afacere pentru oameni simpli, pentru fiecare dintre noi”. Adresându-se, în special, celor care vor să pătrundă în familia CaliVita, Dan Fetescu a mai spus că pentru a porni o astfel de afacere, „înainte de toate trebuie să faceţi o analiză de oportunitate şi să vă gândiţi, fiecare personal, dacă vă poate oferi mai mult decât ceea ce aveţi”.
La seminarul de la Alexandria n-au lipsit oameni de succes, făcându-se remarcată prezenţa a două membre ajunse la cel mai înalt nivel în această afacere, Cornelia Cojocaru şi Vichi Stănescu. De asemenea, la eveniment au luat parte membri-cheie din toată ţara, din diverse linii sponsoriale, şi anume: Mariana Daia, Laura Bădilă, Eveline Gheorghiu, Ionela Bădilă ş.a.
Materialele prezentate în cadrul conferinţei au dezbătut subiecte de interes, referitoare la problemele de sănătate şi modul în acestea care pot fi prevenite şi chiar tratate cu produsele CaliVita, subiecte care au fost abordate în special de medici, membri în cadrul firmei.
Materiale au fost prezentate de Mariana Daia („Când vom deveni milionari?”), dr. Georgiana Dumitru („Poţi să fii sănătos! Vrei?”), Ionela Bădilă („Suntem o echipă de succes”), asistent medical Nataşa Bădăluţă („Managementul stresului cu produsele CaliVita”) şi dr. Carmen Iliescu („Primeşte şi dă mai departe”).
Una dintre cele mai reuşite prezentări, „Tinerii în Calivita”, a aparţinut tinerei Anca Sin, care a subliniat că tinereţea este o atitudine, deci nu are legătură cu vârsta.
La finalul conferinţei a fost organizată o tombolă la care au participat toţi cei prezenţi la eveniment, ocazie cu care au fost oferite cinci premii constând în produse CaliVita.

M. MEILĂ