„Seara europeană când poveştile prind viaţă”

Programul „Seara europeană când poveştile prind viaţă” va fi organizat de ED Teleorman în fiecare săptămână, timp de trei luni, în diferite locaţii din judeţul Teleorman

Prima activitate de acest gen a fost organizată în Parcul Central „Av. Nicolae Popescu Vedea” din Roşiorii de Vede, fiind derulată de Centrul Europe Direct Teleorman, găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction” Roşiorii de Vede.

În prezenţa a peste 150 de persoane (copii, adolescenţi, tineri şi vârstnici), s-a derulat programul de proiecţie video cu tematică europeană „STOP risipei de alimente”, precum şi un film animat.

De asemenea, echipa ED Teleorman şi voluntarii acestuia au realizat o informare a tinerilor şi adulţilor prezenţi la eveniment despre rolul Centrului EUROPE DIRECT Teleorman în comunitatea locală, precum şi o scurtă prezentare a priorităţilor Uniunii Europene pe anul 2021: „Pactul verde european”, „O Europă pregătită pentru era digitală”, „Conferinţa privind viitorul Europei – CoFE”.

A fost o seară magică, de care s-au bucurat toţi cei prezenți, chiar dacă ploaia i-a alungat din parc înainte de finalul filmului…

Cornelia RĂDULESCU