Se caută ingineri proiectanţi în Teleorman

De la începutul anului şi până în prezent, cererea de ingineri proiectanţi în Alexandria a rămas aproape constantă. Astfel, cine are specializarea de inginer proiectant şi nu are un loc de muncă, poate opta pentru un astfel de post vacant în Alexandria.
Potrivit informaţiilor de interes general de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman în săptămâna 6 – 13 martie 2012, la nivelul Judeţului Teleorman sunt oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 91 posturi. Comparativ cu perioada anterioară, numărul acestora este în uşoară scădere.
Dintre acestea cea mai bogată ofertă se adresează persoanelor din Alexandria şi imediata apropiere. Aici sunt disponibile 43 de posturi, din care 13 posturi sunt pentru persoanele cu studii superioare.
Dintre acestea, 8 posturi se adresează inginerilor proiectanţi, 2 posturi sunt de consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în comerţ şi marketing, un post de consilier juridic un post de reprezentant comercial şi un alt post de contabil şef.
Referitor la oferta valabilă pentru persoanele cu studii medii din zona Alexandria, aceasta
se adresează muncitorilor necalificaţi în industria confecţiilor (8 posturi); confecţionerilor de tricotaje după comandă (7 posturi).
Cinci posturi sunt vacante pentru persoanele care doresc să se angajeze ca paznici, iar alte cinci posturi sunt pentru agenţi de securitate.
În zona Alexandria mai sunt disponibile, un post de vânzător şi un alt post de şofer autocamion de mare tonaj. Pentru acesta din urmă, doritorul trebuie să posede şi autorizaţie transport marfă.
Pentru zona Roşiorii de Vede, sunt disponibile 38 de posturi cu adresabilitate persoanelor cu studii medii. Dintre acestea, cele mai multe posturi (15), se adresează muncitorilor necalificaţi la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet.
Nouă posturi sunt pentru zidari – rosari, tencuitori iar alte cinci posturi sunt pentru lăcătuşi mecanici.
Tot în zona Roşiorii de Vede se mai caută dulgheri, sudori, şoferi pe autocamion de mare tonaj, faianţari, mecanici auto, confecţioneri asamblori articole textile şi muncitori necalificaţi în industria confecţiilor.
Spre deosebire de săptămâna anterioară, în această perioadă sunt disponibile şi 10 posturi de asistent personal de îngrijire, cu adresabilitate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, din zona Videle.
În ceea ce priveşte vechimea în câmpul muncii, de care angajaţii trebuie să facă dovadă, pentru cei din zona Alexandria, angajatorii solicită o vechime în câmpul muncii cuprinsă între 0-2 ani. Pentru posturile cu adresabilitate doritorilor din zona Roşiorii de Vede, angajatorii solicită o vechime de până la 5 ani. Iar cei din zona Videle solicită angajaţilor să facă dovada vechimi în câmpul muncii de minim 1 an de zile.
Marea majoritate a posturilor vacante pentru această perioadă, au o valabilitate prelungită până la finele lunii în curs.
Referitor la perioada de valabilitate a contractelor de muncă din această perioadă, ele se vor semna pentru o perioadă nedeterminată.

Mirel MANAFU