Se anunță ambuteiaje de Zilele județului Teleorman

4 zile de chin penru șoferii din Teleorman, dar și pentru cei care tranzitează județul nostru. Zilele județului teleorman vor perturba traficul rutier. În acest sens, polițiștii vor fi la datorie pentru menținerea ordinii publice în zona desfășurării manifestărilor, fluidizarea traficului rutier pe durata spectacolelor organizate în municipiul Alexandria și orașul Zimnicea, precum și pe traseele de afluire/defluire a cetățenilor care vor participa la manifestările religioase anunțate la Mănăstirea Pantocrator din localitatea Drăgănești de Vede.

De asemenea, polițiștii vor lua toate măsurile necesare pentru ca cele două etape ale turului ciclist organizat la nivelul județului Teleorman să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

În contextul manifestărilor prilejuite de Ziua județului Teleorman, polițiștii vor participa, la data de 11 mai, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, la prezentarea echipamentelor specifice fiecărei structuri, eveniment care se va desfășura pe platoul din pădurea Vedea.

Astfel, poliţiştii de la structurile de prevenire, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale și Grupa Canină vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Vor fi prezentate autospecialele din dotarea poliției rutiere, laboratorul mobil al Serviciului Criminalistic destinat cercetării la fața locului, dotat cu tehnică foto-video digitală, truse specializate necesare descoperirii tuturor categoriilor de urme și mijloace materiale de probă, precum și autospeciala din dotarea luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale. De asemenea, luptătorii vor prezenta tehnica de luptă și vor face demonstrații de forță.

Totodată, se va organiza un atelier de lucru în care specialiștii criminaliști vor prezenta trusele din dotare, iar câinele de urmă va face demostrații, sub coordonarea instructorului.

Claudiu DUMITRACHE