Școala Gimnazială Alexandru Colfescu, beneficiară a programului „Domestos susține igiena în școli”

Școala Gimnazială Alexandru Colfescu din Alexandria a beneficiat de 140 de produse de igienizare ca urmare a participării la programul „Domestos susține igiena în școli”, implementat de Crucea Roșie Română și Domestos.

Distribuția produselor s-a realizat cu sprijinul voluntarilor filialei de Cruce Roșie Teleorman.

Școala Gimnazială Alexandru Colfescu din Alexandria este una dintre cele douăzeci și cinci de unități de învățământ selecționate în etapa a V-a a programului „Domestos susține igiena în școli”. Prin acest program, unitățile de învățământ primesc produse pentru menținerea curățeniei și igienizării toaletelor.

Prin campania „Susține Igiena în Școli”, Domestos și Crucea Roșie Română lansează #DreptulLaToalete, o platformă care își propune să unească eforturile noastre, ale tuturor celor cărora ne pasă.

Platforma a pornit la drum cu o donație Domestos de 45.000 euro anuală pentru amenajări și renovări și 104 seturi de produse anual pentru necesarul de curățenie, însă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, ca să continue și să își atingă scopul.

Persoanelor cărora le pasă pot înscrie o școală în program la https://www.domestos.com/ro/dreptul-la-toalete.html sau pot dona prin intermediul formularului care se găsește pe site-ul Crucii Roșii România. Astfel, se pot obține condiții sigure de igienă în toaletele din școlile din România.

Cornelia RĂDULESCU