Schimbări majore în PNL Teleorman

În cadrul conferinței de presă, organizată la sediul PNL Teleorman, joi, 25 ianuarie 2018, președintele organizației județene, Eugen Pârvulescu a anunțat că vor avea loc schimbări majore pe toate palierele în PNL Teleorman. Este vorba despre unii consilieri județeni și locali, care nu au atitudine combativă în cadrul ședințelor, precum și unii președinți de organizații, care nu s-au implicat în acțiunile locale și centrale.

”Vor avea loc schimbări în PNL Teleorman. Vorbim de tineret, de organizația de femei, de organizația de seniori, de primarii partidului, de consilierii locali municipali, pentru că nici la Alexandria nu văd o activitate foarte așezată sau intensă din punct de vedere politic.

Veți vedea o schimbare totală în ceea ce înseamnă activitatea politică și administrativă a consilierilor PNL, pe toate palierele. PNL trebuie să arate că este o forță. În toate zonele județului vor fi modificări în PNL”.

Toate acestea au fost discutate în Biroul Permanent Județean din după-amiaza aceleiași zile, de la ora 17:00, urmând ca rezultatele să fie comunicate public.

”Vom stabili, în funcție de ce se va vota după-amiază (n.r. miercuri, 25 ianuarie 2018, ora 17:00). Important este că în partid vor rămâne oamenii care muncesc. Întotdeauna am spus că lupta noastră este cu PSD-ul, nu în interior”, a spus Eugen Pârvulescu.

M. MEILĂ