Șase teleormăneni, găsiți decedați de personalul de pe ambulanțele teleormănene

Numărul solicitărilor la SAJ Teleorman, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost de 457. Ambulanțele au ajuns la accidente de circulație, la sute de persoane cu diferite afecțiuni, dintre care 19 copii, dar și la pacienți pentru care nu s-a mai putut face nimic. Șase teleormăneni cu vârste între 43-78 de ani au fost găsiți decedați. Personalul medical de pe ambulanțe, ajuns la locul solicitărilor, a fost nevoit să declare decesul unei femei și altor cinci bărbați, din localitățile: Siliștea Gumești, Turnu Măgurele, Alexandria, Nanov, Moșteni-Videle și Nenciulești.

În urma evenimentelor rutiere, patru la număr, petrecute în intervalul 3-6 noiembrie 2017, la care au fost solicitate ambulanțele din cadrul SAJ Teleorman, patru persoane au avut de suferit. Cele patru victime, câte una în fiecare accident de circulație, au fost trei bărbați și o femeie, cu vârste între 27-40 de ani. Accidentele rutiere s-au petrecut în localitățile: Plosca, Butești, Poeni-Siliștea și Alexandria.

Și în acest sfârșit de săptămână, medicii de pe ambulanțe au fost solicitați să acorde primul ajutor unei persoane care a încercat să-și ia viața.

Ambulanțele din cadrul SAJ Teleorman au fost solicitate, în perioada 3-6 noiembrie 2017, în următoarele situații: transfer interclinic+externări+CT-137; dureri abdominale sau de spate-71; cefalee-38; tuse, probleme respiratorii minore-30; AVC-21; persoane inconștiente-19; copii bolnavi-19; accidente diverse-17; dureri toracice-16; psihiatrie-14; sângerare-13; intoxicații-13; conflicte și agresiuni fizice-9; diabet zaharat-9; febră-7; incidente provocate de animale/insecte-6; obstetrică-ginecologie-4; leșin (sincopă)-4; convulsii-4; căzut în stradă-3; tentativă de suicid-1; alergii-1 și afecțiuni ale ochiului-1:

M. MEILĂ