Sancțiuni de peste 10000 lei și un permis suspendat

Polițiștii au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10730 lei, au reținut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.,Dintre acestea, 15 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, o sancțiune pentru alte abateri și 11 pentru bicicliști.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria, au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta o mostră biologică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

Și nu e sngurul. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele, au depistat un bărbat în vârstă de 45 ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Turnu Măgurele, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Smârdioasa, au depistat un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Bragadiru, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Bragadiru, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “ conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Claudiu D.

Lasă un răspuns