S-a oprit în semafor, nu la semafor

Miercuri dimineaţă, în jurul orelor 8.40, pe una din cele mai circulate artere din municipiul Alexandria, s-a produs un accident rutier, care din fericire nu s-a soldat cu victime omeneşti.
Evenimentul a avut loc la intersecţia străzilor Dunării şi Avocat Alexandru Colfescu, acolo unde, furgoneta de culoare albastră marca Citroen, cu numele de înmatriculare de Bulgaria, ce avea afişată sigla SAPIR, s-a oprit chiar în semafor. Aceasta se deplasa în sensul de mers, spre localitatea Poroschia.
Din declaraţiile celor două persoane aflate la faţa locului, se pare că tânărul şofer de la volanul furgonetei, nu a acordat atenţia cuvenită, traficului, şi a tras brusc de volan în dreapta. Din cauza ploii mărunte şi a carosabilului umed, frânarea bruscă a reuşit să evite doar impactul cu un alt autoturism, nu şi accidentul în sine. După cum spuneam, autoturismul s-a oprit în semafor, ducând la avarierea acestuia. Dacă impactul ar fi fost mult mai dur, cu siguranţă că pagubele ar fi fost mult mai mari.
La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii poliţiei de circulaţie, care au făcut la cercetările de rigoare în stabilirea cauzelor exacte care au condus la producerea accidentului.

Mirel MANAFU