Puține locuri de muncă pentru teleormăneni

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 293 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 41 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, economic, juridic, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, confecţii PVC, construcţii civile, transporturi, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 30 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 170 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 93 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 153 locuri de muncă pentru ucenici, în domenii de activitate, precum: confecţii textile şi confecţii PVC.

În Alexandriasunt disponibile 212 locuri de muncă, puse la dispoziție de 30 agenţi economici în domenii: industrial, economic, juridic, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, alimentaţie publică, vânzări, servicii şi comerţ; 30 locuri pentru persoane cu studii superioare, 124 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 58 locuri pentru persoane necalificate.

La Roşiori de Vede sunt valabile 79 locuri de muncă, puse la dispoziție de 10 agenţi economici (domenii: confecţii textile, confecţii PVC, alimentaţie publică, servicii şi comerţ, 46 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 33 locuri pentru persoane necalificate.

În Zimnicea sunt 2 locuri de muncă, 1 agent economic, în domeniul servicii şi comerţ, pentru persoane necalificate.

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

În situaţia în care, agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 1 zi, să anunţe ocuparea acestora, prin depunerea formularului la datele de contact menţionate mai sus.

C. DUMITRACHE