Puține locuri de muncă la început de martie

Șanse reduse de angajare la începutul primăverii. În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 174 locuri de muncă în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, pază şi ordine publică, economic, administrativ, medical, confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar 6 locuri de muncă.

Astfel, în Alexandria sunt disponibile 134 locuri de muncă în domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, pază şi ordine publică, vânzări, servicii şi comerţ; 31 locuri pentru persoane cu studii superioare, 88 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 35 locuri pentru persoane necalificate.

La Roşiori de Vede sunt 28 locuri de muncă în domenii: confecţii textile, construcţii civile şi economic.

De asemenea în Turnu Măgurele sunt 6 locuri de muncă, un singur agent economic face angajări în domeniul confecţii textile şi servicii, pentru persoane cu studii medii.

Avem și în Videle 5 locuri de muncă și nu în ultimul rând, la Zimnicea este un loc de muncă, la Spitalul Orășenesc.

Agenţii economici au obligaţia, conform Legii, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

C.D.