PSD declară război Justiției, președintelui și oamenilor cinstiți

Coaliția PSD-ALDE a început lupta împotriva Justiției și a președintelui Klaus Iohannis. Nu există oameni ai așa-zisului stat paralel, cum spun Dragnea, Neacșu sau Tudose, ci doar persoane de care PSD vrea să scape cât mai repede.

În primul rând, coaliția ticăloasă PSD-ALDE vrea să scape de procurorii care îi anchetează pentru faptele de corupție și ilegalitățile pe care le-au comis. De ce fug de Justiția care-i făcută de judecători, nu de procurori. Se ascund prin imunitatea parlamentară pe care o au și ne râd în față de fiecare dată.

În al doilea rând, PSD dă semnalul că se pregătește o nouă suspendare a președintelui României. Nu pot să suporte că se prăbușesc în sondaje, că nu pot să-și țină promisiunile, iar președintele Klaus Iohannis le amintește de faptul că duc România într-o direcție greșită. Prin urmare, prin acuzarea președintelui că încalcă Legea fundamentală, PSD arată planul său: suspendarea președintelui, chiar de ar fi să dea foc României.

În al treilea rând, guvernanții și conducerea pesedistă își bat joc de români. De toți. Nu contează că sunt votanții lor sau simpli cetățeni. Au început să dea afară din primării, societăți ale primăriilor, iar acum va începe marele val de concedieri din ministere și agențiile județene. La fel ca Securitatea, PSD îi va numi „sabotori“ pe cei pe care îi va da afară, cu toate că poate au fost votați chiar de oamenii concediați. Așa va arăta „dreptatea lor până la capăt“. Din îndrăznește să crezi, se va ajunge la îndrăznește să trăiești. Urmează vremuri grele pentru români. Dumnezeu să ne ajute!

Mihai Murar, președinte PNL Alexandria