Prefectul județului Teleorman celebrează vârstnicii și îndeamnă la respect și sprijin pentru seniori

Într-o ședință festivă organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, a transmis un mesaj plin de recunoștință și apreciere pentru contribuția semnificativă a persoanelor în vârstă la comunitatea din Teleorman și a subliniat importanța asigurării unui trai demn și a sprijinului pentru seniori.

În discursul său, Prefectul Haralambie Epure a afirmat: “Le transmit și pe această cale aprecierea și recunoașterea eforturilor și sacrificiilor pe care le-au făcut pentru a construi un viitor mai bun pentru noi toți, pentru faptul că sunt păstrătorii tradițiilor și valorilor, ai paginilor de istorie care au modelat și dezvoltat județul Teleorman.”

El a subliniat, de asemenea, că este imperativ să se asigure că persoanele în vârstă au acces la servicii medicale adecvate, resurse sociale și sprijin din partea comunității. Prefectul a evidențiat, de asemenea, importanța transferului de experiență și cunoștințe de la generațiile mai în vârstă către cele mai tinere.

Prefectul a continuat: “Lansez, în acest sens, invitația către toți factorii de decizie din județ de a ne uni eforturile pentru a asigura toate condițiile necesare astfel încât toți cetățenii noștri, indiferent de vârstă, să poată trăi o viață demnă.”

În încheiere, Prefectul a transmis un mesaj către seniori: “Dragi seniori, vă asigur că aveți tot respectul și toată aprecierea mea! Vă doresc din toată inima sănătate și să aveți parte de multe împliniri alături de cei dragi! La mulți ani!”

În acest fel, Prefectul Haralambie Epure a subliniat importanța respectului și a sprijinului pentru persoanele în vârstă din județul Teleorman, evidențiind rolul lor vital în comunitate și contribuția lor la istoria și dezvoltarea județului.

Claudiu DUMITRACHE