Posturi vacante de director, dar și de portar în Primăria Alexandria !

De asemenea, sunt scoase la concurs : un post de consilier juridic superior, un post de consilier principal și unul de referent II.

Primăria municipiului Alexandria a scos la concurs postul vacant de director executiv în cadrul Direcţiei Taxe şi Impozite Locale. Totodată, Primăria Alexandria a organizat concursuri pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de consilier juridic superior, unui post de consilier principal – în cadrul Servicului Comercial, unui post de referent II M, precum și a unui post de portar.

Candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru postul de director executiv concursul se va derula în data de 21 noiembrie 2017 – proba scrisă și în data de 23 noiembrie 2017 – proba interviu.

Concursul pentru postul de consilier juridic superior va avea loc în data de 22 noiembrie – proba scrisă și în data de 24 noiembrie a.c – proba interviu.

Pentru postul de consilier principal, în cadrul Serviciului Juridic Comercial, concursul este programat pentru data de 21 noiembrie – proba scrisă și în data de 23 noiembrie 2017 – proba interviu.

Concursurile pentru posturile de referent II M și portar vor avea loc în data de 15 noiembrie a.c. – proba scrisă și în data de 17 noiembrie – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei municipiului Alexandria, în termenul prevăzut de lege. Persoanele care doresc să se înscrie la concurs pot obține informații complete privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs accesând pagina oficială de internet a Primăriei Alexandria. Relații suplimentare pot fi obținute și la sediul Primăriei Alexandria, precum și la telefonele 0247/317.732 și 0247/317.733, interior 176.

George ZAVERA