Pompierii alexăndreni, solicitați la un incendiu și un accident rutier, în mai puțin de 24 de ore

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au fost solicitați, marți seara, în jurul orelor 17:30, la un incendiu și miercuri, în jurul orelor 11:00, la un accident rutier. Primul dintre evenimente, incendiul la o anexă (cameră centrală termică), s-a petrecut în localitatea Părul Rotund.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”A.D. Ghica” Teleorman,mr. Gelu Dragomir, la fața locului s-au deplasat 8 subofițeri din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stins cu spumă și apă. Aceștia au reușit să lichideze focul, în scurt timp, fără a se înregistra victime.

Cel de-al doilea eveniment la care au fost solicitați pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, a avut loc ieri, 17 ianuarie 2018. Este vorba despre un accident rutier, petrecut în municipiul reședință de județ, la intersecția străzilor Brâncoveanu cu Negru Vodă. În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, n-a avut de suferit nicio persoană. La fața locului au intervenit cinci pompieri militari, cu o autospecială de stins cu apă și spumă, care au asigurat măsuri P.S.I., la locul accidentului existând scurgeri de combustibil.

M. MEILĂ