Poliţist teleormănean, decedat într-un accident rutier

Oboseala, neatenţia sau problemele tehnice ale autoturismului pot fi cauzele unui tragic accident produs la începutul acestei săptămâni pe DN 52, la km 6, în zona Izvorul Rece, incident soldat cu decesul unui bărbat de 35 de ani. Victima, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei Zimnicea, se afla singură în autoturism, pe şoseaua Alexandria-Turnu Măgurele, în jurul orelor 15:00, când, fără a se cunoaşte cauza, a intrat în coliziune frontală cu un autobuz în care se aflau mai mulţi pasageri. În urma impactului, doar şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa, iar alte şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi, au suferit traumatisme cranio-cerebrale, fracturi de membre, tumefacţii şi excoriaţii.
Mai mult de o jumătate de oră au încercat membri echipajului de descarcerare să scoată bărbatul dintre fiarele contorsionate, însă, după mai multe zeci de minute acesta a pierdut lupta cu moartea.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului reiese că niciunul dintre şoferii implicaţi în incident nu depăşise viteza legală.

M. MEILĂ