PNL Teleorman și-a prezentat candidații la alegerile din 5 noiembrie

În cadrul unei conferințe de presă organizată ieri, 20 octombrie 2017, la sediul PNL Teleorman, au fost prezentați candidații pentru funcțiile de primari ai comunelor Salcia, Cervenia și Poeni, pentru alegerile parțiale care vor avea loc în 5 noiembrie 2017.

Deși, inițial, s-a anunțat și prezența președintelui Partidului Național Liberal,Ludovic Orban, la conferința de presă, acesta a lipsit de la eveniment. Cei trei candidați l-au avut alături pe Eugen Pârvulescu, președintele filialei județene a PNL Teleorman.

În deschiderea conferinței de presă, Eugen Pârvulescu a făcut o prezentare succintă a celor trei candidați: Aurel Sbîrnea, candidat la funcția de primar al comunei Cervenia, Marinel Prună, candidat la Primăria comunei Salcia și Iulian Predușcă, candidat la funcția de primar al comunei Poeni.

”Mesajul meu pentru cei trei candidați ai comunelor Cervenia, Poeni și Salcia este că se va întâmpla minunea la care pesediștii nu se așteaptă, și anume, oamenii vor vota în masă PNL și vor vota pentru cei trei candidați… Cele trei comune vor fi câștigate de PNL, chiar dacă la Poeni s-au încercat niște jocuri. Au furat candidatul PMP-ului, iar la Cervenia au furat candidatul ALDE. Se pare că PSD nu mai are în pepinieră oameni și apelează la interpuși. Candidații noștri sunt niște oameni foarte determinați și nu țin cont de jocul de culise ale PSD. În PNL nu vor găsi niciun sprijin niciodată, vom fi întotdeauna în opoziție cu PSD, pentru că nu avem absolut nimic în comun cu PSD. Gândim altfel, gândim drept, gândim pentru oameni”, a spus președintele filialei județene a PNL Teleorman.

Fiecare dintre cei trei candidați au vorbit, în câteva cuvinte, despre ceea ce i-a determinat să candideze la funcțiile de primari pentru alegerile din 5 noiembrie.

”Candidez din partea PNL pentru că îmi doresc să schimb fața localității, trebuie să dezvoltăm localitatea, trebuie să asigurăm un trai mai bun și decent locuitorilor. Oamenii trebuie să aibă încredere în noi. Sper să putem implementa proiectele pe care ni le-am propus pentru localitatea noastră”, a spus Aurel Sbîrnea.

Când i-a venit rândul, Marinel Prună a menționat că a candidat la funcția de primar cu gândul și cu convingerea să schimbe din temelie ”ceea ce se întâmplă la Salcia, pentru binele cetățenilor și pentru a înlătura mafia pesedistă din comuna Salcia. Vreau ca la Salcia să nu se mai întâmple lucruri nelegale, cum s-au întâmplat până acum. Avem de recuperat foarte multe, avem proiecte pentru fonduri europene, drumuri de asfaltat, apă și canalizare”.

”Candidez pentru funcția de primar din partea PNL și cu sprijinul conducerii județene și centrale voi demonstra că voi duce mai departe obiectivele pe care mi le propun pentru comuna Poeni și voi demonstra că pot, vreau și voi face pentru comuna Poeni și locuitori tot ceea ce am făcut în activitatea privată. Am demonstrat că sunt un bun gospodar, sunt un om cinstit, un om corect. Vreau să fac și pentru comuna Poeni ceea ce am făcut pentru mine”, a spus candidatul la funcția de primar al comunei Poeni, Iulian Predușcă.

Eugen Pârvulescu: ”Voi candida la președinția CJ Teleorman”

Eugen Pârvulescu a vorbit despre unul dintre obiectivele ambițioase pe care le are PNL Teleorman, care vine cu ”o garnitură nouă de oameni determinați”, hotărâți să ”schimbe tot ce înseamnă PSD în județ”. Obiectivul ambițios al peneliștilor teleormăneni, adus în discuție de Eugen Pârvulescu, este câștigarea, în 2020, a Consiliului Județean Teleorman.

”Este un obiectiv ambițios. Voi candida în 2020 la președinția CJ. Până atunci, cred că PSD va fi istorie și în Teleorman, dar și la nivel național”, a spus președintele filialei județene a PNL Teleorman.

În ultima parte a conferinței, Eugen Pârvulescu a vorbit depsre activitatea politică la nivel central și despre actuala guvernare, precizând că ”este groaznic că după 10 luni de guvernare minciuna este spusă pe față de PSD. Furtul pe față este modul de guvernare al PSD. Programul de guvernare al PSD este un balon de săpun, pentru că nici măcar jumătate din acele promisiuni, spuse cu mare tam tam la televizor de marele lider PSD, nu sunt duse la bun sfârșit. Pentru un pumn de voturi, în decembrie s-a mințit foarte mult. Pentru a fi la guvernare cu orice preț, oamenii au fost induși în eroare. Această guvernare trebuie să plece acasă, iar PNL trebuie să se pregătească să preia guvernarea”, a spus Eugen Pârvulescu.

Mesaj către directorii unor instituții: ”Să nu îndrăzniți să vă implicați în această campanie, să intimidați oamenii!”

La final, Eugen Pârvulescu a avut un mesaj către unii directori de instituții județene:

”Astăzi le atrag atenția directorilor de la Poșta Română, directorului de la DSV, celor de la DSP, prefectului, Finanțelor: să nu îndrăzniți să vă implicați în această campanie, să intimidați oamenii! Pentru că a doua zi veți avea plângeri penale din partea mea. Dacă vă veți mișca din instituții să intimidați oamenii, veți avea de a face cu legea. Este un semnal și un mesaj către cei care conduc aceste instituții, cu PSD-ul care conduce aceste instituții”.

M. MEILĂ