Peste 150 de locuri de muncă disponibile în județul Teleorman

Aproximativ 150 de locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână pentru locuitorii județului Teleorman. Locurile de muncă, puse la dispoziţie de către 18 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, economic, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 29 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 95 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 28 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 30 locuri de muncă pentru ucenici, în domenii de activitate, precum: alimentaţie publică şi confecţiilor textile.

Astfel, în Alexandria sunt 100 locuri de muncă, 12 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, economic, vânzări, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ; 29 locuri pentru persoane cu studii superioare, 58 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 13 locuri pentru persoane necalificate).

În Turnu Măgurele, 2 locuri de muncă, 1 agent economic, în domeniul servicii şi comerţ, pentru persoane cu studii medii şi profesionale).

La Roşiori de Vede sunt valabile 39 locuri de muncă, 3 agenţi economici (domenii: confecţii textile, servicii şi comerţ, 34 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 5 locuri pentru persoane necalificate).

Nu în ultimul rând, în Zimnicea sunt oferite 11 locuri de muncă, 2 agenţi economici, în domeniul servicii şi comerţ, 1 loc pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 10 locuri pentru persoane necalificate ).

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

În situaţia în care, agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 1 zi, să anunţe ocuparea acestora, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

C.D.