ORA PĂMÂNTULUI

Poliţiştii de frontieră teleormăneni sting lumina în sediile instituţiilor
Sâmbătă, 23 martie 2013, în intervalul orar 20.30-21.00, va avea loc acţiunea “Ora Pământului” – acţiune simbolică de economisire a energiei şi reducere a poluării, derulată la nivel internaţional, de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, la care va participa şi S.T.P.F. Teleorman, S.P.F. Turnu Măgurele, S.P.F. Zimnicea în semn de susţinere a efortului global împotriva preluării şi a încălzirii globale.
În acest context poliţiştii de frontieră se vor alătura iniţiatorilor şi participanţilor acestei campanii ecologice, prin stingerea luminilor şi deconectarea echipamentelor electronice din instituţii fără a afecta activităţile specifice de supraveghere şi control a frontierei de stat, precum şi din locuinţele proprii, reducându-se astfel consumul de energie şi implicit poluarea.
Prin această acţiune ne dorim să facem conştienţi cât mai mulţi cetăţeni şi de a informa participanţii la trafic prin Punctele de Trecere a Frontierei, despre acest eveniment.
CÂND STINGEŢI UN BEC, SE APRINDE O STEA!
Vă invităm să faceţi la fel!