Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar – Şcoala Generală Peretu a cucerit titlul de vicecampioană naţională

Echipa de fotbal a Şcolii Generale din comuna Peretu a reuşit să obţină titlul de vicecampioană naţională la faza pe ţară a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – mediu rural, disputată recent la Drobeta Turnu Severin. Printr-un joc colectiv foarte bun, tinerii fotbalişti pregătiţi de profesorul Fişcu Panait Ninel au câştigat grupa din care au făcut parte, după un egal (1-1) cu elevii fotbalişti din Bacău, obţinând două victorii concludente: 4-3 cu echipa reprezentând judeţul Cluj şi 3-1 cu fotbaliştii din judeţul Galaţi. În finală, elevii fotbalişti din Peretu au pierdut cu 1-5 în faţa reprezentantei judeţului Bistriţa-Năsăud.
La obţinerea titlului de vicecampioană naţională, respectiv a medaliilor de argint de către echipa Şcolii Generale din Pereu meritul este al tuturor elevilor fotbalişti care au făcut deplasarea la Drobeta Turnu Severin şi, nu în ultimul rând, al antrenorului echipei, profesorul Fişcu Panait Ninel.
Lotul tinerilor fotbalişti care a reprezentat Şcoala Generală din Peretu a fost format din jucătorii: Zamfir Andrei-Dănuţ, Almăjanu Eduard-Cristian, Luciu Robert-Marius, Almăjanu Gabriel-Florinel, Pătraşcu Alin-Ionuţ, Nicolae Robert-Cristian, Măgureanu Marius-Alexandru, Hoţu Cristian-Marius, Ghimfus Mircea-Lucian, Dicu Mihai-Adrian, Sârbu Eduard-Marius şi Irianu Alin-Adrian. Întregului lot de fotbalişti ai şcolii din Peretu şi profesorului antrenor Fişcu Ninel sincere aprecieri pentru excepţionala reuşită de la Drobeta Turnu Severin!

George ZAVERA