O nouă activitate la B.J. „Marin Preda” Teleorman pentru tinerii speciali

În baza parteneriatului dintre Biblioteca Județeană „Marin Preda” Teleorman și Asociația „Dai o șansă” Alexandria, vineri, 26 ianuarie 2024, începând cu ora 10.30, a avut loc o nouă activitate.

De data aceasta, copiii și tinerii speciali ai asociației au făcut cunoștință cu unul dintre personajele marelui I.L. Caragiale, de la a cărui naștere se împlinesc anul acesta, în data de 30 ianuarie, 172 de ani.

Bibliotecara Elena Iconaru le-a vorbit despre I.L. Caragiale, iar cu ajutorul videoproiectorului, membrii asociației au făcut cunoștință cu Ionel Popescu, personajul principal al schiței „Vizită”.

Parteneriatul încheiat între Biblioteca Județeană „Marin Preda” Teleorman și Asociația „Dai o șansă” Alexandria dă posibilitatea membrilor asociației să participe la câte o activitate, lunar, în instituția de cultură.

Prin aceste activități, copiii și tinerii speciali ai Asociației „Dai o șansă” au oportunitatea de a fi într-un mediu nou, în care se simt valorizați și iubiți.

În plus, gradul de socializare și implicit al abilităților de comunicare crește simțitor, aceștia integrându-se mai ușor în societate, starea lor emoțională îmbunătățindu-se semnificativ.

Cornelia RĂDULESCU