Noi angajări în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman

Se fac angajări în poliţie. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman a demarat procedurile privind organizarea unor concursuri pentru încadrarea unor posturi vacante de polițist și personal contractual, prin recrutare din sursă externă. Este vorba despre 8 posturi.

770 de posturi de polițiști și personal contractual sunt scoase la concurs în această perioadă. Dintre acestea, 8 sunt în judeţul Telorman.

Poliţia Telorman are nevoie de : Ofițer de politie la Serviciul Financiar, absolvent de studii economice; Ofițer de politie la Serviciul Criminalistic, absolvent de studii în domeniul psihologie; Ofițer de politie la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, absolvent de studii economice; 2 posturi de agent de politie la Biroul Cominicații și Informatică, absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat; Agent de poliție la Post poliție comunal Cervenia, post scos la concurs prin modalitatea reincadrarii ca polițiști a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu, care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale.

De asemenea, Muncitor calificat la Serviciul Logistic, specialitatea electrician întreținere în construcții; Operator controlor date la Serviciul Rutier şi Referent la Poliția orașului Videle.

Pentru cele 8 concursuri au fost publicate anunturi pe pagina de internet a inspectoratului, unde se regasesc toate conditiile generale precum și cele specifice pe care trebuie sa le indeplinească persoanele care vor sa candideze pentru ocuparea acestor posturi. De asemenea, anunturile contin necesarul de documente ce trebuie depuse.

Înscrierea candidaţilor se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, de luni până vineri, între orele 13:00 – 15:30.

Pentru posturile de politist perioada de depunere a dosarelor de candidat este 10 – 19.01.2018.

Pentru posturile de personal contractual perioada de depunere a dosarelor de candidat este 11 – 26.01.2018.

Candidaţii trebuie să treacă mai multe probe. O probă scrisa în cazul posturilor de poliţist, susţinută în data de 17.03.2018, cu excepţia postului de agent de poliţie ce va fi ocupat prin reîncadrare, caz în care se va susţine o probă de evaluare a performanţelor fizice, în perioada 02-08.03.2018.

Şi proba scrisă la data de 02.03.2018 și interviu la data de 07.03.2018, în cazul posturilor de personal contractual.

C. DUMITRACHE