Nereguli depistate în traficul teleormănean în ultimele ore

Șoferii nu se învață minte. Zilnic, polițiștii teleormăneni depistează în trafic, șoferi băuți sau fără permise de conducere.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 40 ani din com. Buzescu în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 601F, între localitățile Nenciulești și Păru Rotund, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Dacă în primul caz șoferul avea permis, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, în cel de-al doilea, acesta nu avea carnet de conducere.

Polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani din Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din Alexandria, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducere fără permis”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C.D.