Neatenția face victime! Două persoane au ajuns la spital

Neatenția costă. În urma unuia ccident rutier două persoane au ajuns la spital.

Un accident rutier a avut loc, ieri dimineață, în municipiul Alexandria. Două mașini s-au ciocnit. Două persoane au ajuns la spital, una fiind scoată de echipele de intervenții dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

”Din accident au rezultat 2 victime, un bărbat de 57 de ani, constient, stabil, cooperant, preluat de SMURD si dus la Spitalul Județean pentru investigații medicale amănunțite și soacra acestuia, o femeie de 75 de ani, cu o contuzie toracicæ, conștientă și cooperantă, preluată de SAJ cu o ambulanță și transportată la spital.

Pompierii au intervenit pentru deblocarea ușii de acces la autoturismul Logan și au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Nefericitul eveniment s-a produs la intersecția străzii Libertății cu strada Doctor Stâncă. Din cauza neatenției, unul dintre șoferi nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a pătruns în intersecție fără se asigure. În acel moment s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar și avea prioritate.

În urma accidentului doua persoane au ajuns la spital, una fiind scoasă de echipele de intervenție dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Cazul a fost preluat de poliție.

C. DUMITRACHE