Multe accidente rutiere! O persoană a decedat

Șoferii teleormăneni sunt tot mai grăbiți și iresponsabili. O arată numărul tot mai mare a accidentelor rutiere petrecute pe raza județului nostru.

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Un bărbat în vârstă de 61 ani din comuna Crângeni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 612 , în afara localităţii Crângeni, sat Balta Sărată, a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului conducătorul auto a decedat, acesta fiind transportat la morga Spitalului din Rosiorii de Vede.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Un accident rutier s-a petrecut și pe Varianta Ocolitoare a municipiului Alexandria. Un bărbat în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă,la kilometrul 3 , în afara localitatăţii Alexandria, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 69 ani cu care a intrat în coliziune.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 70 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar care a fost tranportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Tot cu victime omenești s-a soldat și accidentul produs în comuna Islaz. Un bărbat în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului și a derapat, după care s-a oprit în porțile unui imobil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care s-a prezentat la Camera de Gardă a spitalului în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C.D.