Multe accidente în ultimele ore

Șoferii teleormăneni sunt tot mai grăbiți și iresponsabili. O arată numărul tot mai mare a accidentelor rutiere petrecute pe raza județului nostru, dar și a șoferilor prinși băuți sau amendați de polițiștii teleormăneni.

În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de 36655 lei. Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere, retras un certificat de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul.

Polițiștii teleormăneni au descoperit un autoturism avariat în partea frontală pe partea dreaptă a Drumului Județean 601, în comuna Nenciulești. La aproximativ 8 metri în spate a fost descoperit și un stâlp din beton de la rețeaua electrică rupt de la suprafața solului.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către organele de poliție a fost identificat și autorul. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Nenciulești, sat Nenciulești, care se ascundea într-un lan de culturi agricole. Acesta a fost prins și imobilizat de organele de poliție și condus la postul de poliție în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, s-a mai stabilit că respectivul conducător auto nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pentru că emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testului fiind de 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”furt în scop de folosință”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

O femei în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism. Totul s-a petrecut pe strada Șoseaua Alexandriei din Turnu Măgurele.

Un bărbat în vârstă de 31 ani domiciliat în municipiul Turnu Măgurele, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un autoturism, ieșind din boxa unde autoturismul a fost spălat, nu s-a asigurat și a lovit cu partea din spate a autoturismului o femeie în vârstă de 39 ani. Izbitura a fost atât de puternică încât femeia a fost trântită la pământ fiind necesară intervenția medicilor. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

O femeie în vârstă de 73 de ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni. Nefericitul accident s-a petrecut Bulevardul Independenței din Turnu Măgurele. O șoferiță în vârstă de 47 de ani nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 73 ani domiciliată în municipiul Turnu Măgurele, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, în calitate de pieton, lovind-o cu partea frontală a autoturismului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Nu a păstrat distanța regulamentară

Un accident soldat cu victime omenești s-a produs pe DN 52, în afara municipiului Alexandria.

”Un bărbat în vârstă de 49 ani din Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52, în afara municipiului Alexandria, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 28 ani din Alexandria, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, pasageră în autoturismul care a provocat coliziunea. Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

C.D.