Marțea neagră. 3 accidente rutiere, 3 victime

Ziua de marți, 12 decembrie, s-a dovedit una foarte proastă atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni. Nu mai puțin de 3 persoane au ajuns la spital în urma accidentelor rutiere.

Primul eveniment rutier s-a produs pe raza comunei Măgura. O persoană în vârstă de 23 de ani, din comuna Băbăița, în timp ce conducea auto „Mercedes Benz Sprinter”, pe raza comunei Măgura, a fost surprins de apariţia unui pieton pe partea carosabilă, care a traversat în mod neregulamentar drumul, acroşându-l cu oglinda lateral dreapta.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, de 42 ani, din comuna Măgura.

Odată cu lăsarea întunericul un alt accident rutier s-a produs în comuna Buzescu. Un bărbat de 44 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea auto „VW Transporter” a acroşat uşor pe I.M., 51 ani, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Cel mai grav s-a produs în reședința județului. Un tânăr de 27 de ani din comuna Cervenia, în timp ce conducea auto „Renault Laguna, din direcţia Alexandria către satul Cernetu, a fost surprins de apariţia unui biciclist care se afla oprit pe partea carosabilă, pe mijlocul benzii sale de circulaţie, lovindu-l cu partea frontală a autoturismului.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a biciclistului, de 48 ani, din satul Cernetu, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În toate cele 3 cazuri s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare din culpă.

C.D.