Lansarea cărții „Toate poeziile pe care vreau să le citești…” de Anisia-Maria Pirontea

La Centrul Multifuncțional pentru Tineri Alexandria, vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 9.00, a avut loc lansarea cărții „Toate poeziile pe care vreau să le citești…” de Anisia-Maria Pirontea.

Autoarea are 14 ani și este elevă a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alexandria, remarcându-se cu rezultate deosebite la învățătură, dovadă fiind premiile pe care aceasta le-a obținut la olimpiadele școlare.

La eveniment au participat și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, Sorin Ilie, precum și scriitoarea Nicoleta Milea, care au prezentat cartea și autoarea în cuvinte frumoase și pline de laude.

Același lucru l-au făcut și câțiva dintre dascălii Anisiei, cei prezenți la eveniment aflând despre înclinarea ei spre poezie și arte plastice.

De altfel, pe două panouri și patru șevalete au fost expuse în sală și lucrările de grafică și pictură ale tinerei poete, dovadă a talentului și sensibilității acesteia.

În sala Centrului Multifuncțional pentru Tineri Alexandria au fost prezenți elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Alexandria, profesori, toți cei care au dorit să-i fie alături tinerei poete, la debutul ei editorial.

Cornelia RĂDULESCU