La Turnu Măgurele, până ieri la prânz, doar Dănuţ Cuclea îşi depusese candidatura

În ultima zi de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc în Teleorman în mai puţin de trei săptămâni (n.r. pe 3 februarie) ieri, la Turnu Măgurele, şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar din partea USL, Dănuţ Cuclea. Candidatul USL, viceprimar în funcţie, a fost singurul care până ieri, în jurul orelor 11:00, şi-a depus candidatura pentru Primăria Turnu Măgurele.
Pe 3 februarie în judeţul nostru se vor organiza alegeri locale pentru completerea consiliului local al comunei Călmăţuiu de Sus şi pentru alegerea primarilor la Bujoru şi Turnu Măgurele. Alegerile parţiale din oraşul dunărean au fost impuse de faptul că primarul Nicolae Mohanu, aflat la începutul celui de-al cincilea mandat, a devenit senator USL în Colegiul nr.1 Teleorman după ce anul trecut a candidat la alegerile parlamentare, câştigându-şi mandatul.
Alături de candidatul USL, la depunerea candidaturii s-au aflat fostul primar, Nicolae Mohanu, deputaţii Adrian Simionescu şi Cătălina Ştefănescu, dar şi membri ai alianţei.
Dănuţ Cuclea a ţinut să mulţumească pentru sprijinul acordat, organizaţiei PSD-PNL şi în special lui Liviu Dragnea.
De asemenea, candidatul a precizat că porneşte la drum „cu mult optimism şi cu multă încredere, având în spate o echipă puternică” şi cu speranţa că această campanie electorală „se va derula într-un mod civilizat, astfel încât să ne putem expune proiectele pe care le avem, proiectele pe care le vom continua, proiecte ale domnului Mohanu şi ale domnului Dragnea. Voi continua proiectele începute de domnul Mohanu şi, sigur, împreună cu echipa de parlamentari, fiind şi la guvernare, vom iniţia şi alte proiecte. Pentru aceasta aşteptăm bugetul anului 2013”.
În campania care va urma, Dănuţ Cuclea o va avea alături şi pe Cătălina Ştefănescu, cel mai tânăr deputat din istoria Teleormanului, care a spus că îl va susţine pe candidat atât moral cât mai ales în mod practic prin implicarea în campania electorală.
„O să fiu aici pe toată perioada campaniei, dar şi în Colegiu, cum am promis cetăţenilor. Am mare încredere că Dănuţ Cuclea va face lucruri mari. Este o şansă unică pentru Turnu Măgurele, pentru că avem o echipă puternică. De aici este domnul Liviu Dragnea, sunt eu şi tot din Turnu Măgurele mai este şi domnul Simionescu care, chiar dacă este deputat de Zimnicea, este turnean. Sunt convinsă că echipa se va completa şi la primărie, iar la Consiliul Judeţean va fi un alt tânăr din USL, astfel că am mari speranţe că lucrurile se vor mişca spre bine”.
Surse credibile din interiorul PDL vehiculau numele profesorului Georgică Păunescu, drept candidat al partidului la funcţia de primar al municipiului de la Dunăre.

M. MEILĂ