La Liceul “Nicolae Bălcescu”, “Bobocii cu talent” au fost Diana Preda şi Mihai Doagă

Miercuri, 6 noiembrie 2013, la sala de spectacole de la Casa de Cultură din Alexandria, s-a desfăşurat cea de a patra seară dedicată balurilor pentru desemnarea celor mai talentaţi boboci din Alexandria.
Este vorba despre Balul bobocilor organizat de elevii claselor a XII-a de la Liceul “Nicolae Bălcescu”, colegilor lor de la clasele a IX-a.
Pentru desfăşurarea acestor evenimente concretizate prin muzică, dans, umor, dar şi multe alte probe de gen, prin intermediul cărora bobocii se pot descoperi pe ei înşişi, atât organizatorii cât şi bobocii intraţi în competiţie, muncesc mult, însă bucuria rezultatelor finale, şterg cu buretele lacrimile vărsate în timpul repetiţiilor, gândul că nu pot finaliza ceea ce şi-au propus, nervii consumaţi şi celelalte stări, făcându-i astfel mult mai pregătiţi şi mai siguri.
Evenimentul a debutat prin prezentarea sponsorilor, care sunt cheia reuşitei acestui bal, în speţă fiind vorba despre Florică Mara, magazinul “La hăiniţe” şi S.C. Mopan.
Următorul pas a fost prezentarea juriului, în a cărui componenţă s-au aflat Gina Curea director prim al liceului, Mariana Bozean director adjunct, Emilia Gabriela Mateiaş.
În competiţie au intrat şapte perechi de boboci, cu adevărat talentaţi şi curajoşi totodată, pentru că trei dintre ei au făcut pereche cu partenere cu mult mai înalte.
Asta a fost cu adevărat o mare provocare, pentru acei care până la finalul competiţiei s-au dovedit a fi “boboci cu talent”, că doar asta a fost şi tema balului din acest an.
Din program nu au lipsit scenele de pantomimă, probele de dans, probele de aptitudini, prezentare de modă, o probă surpriză, prezentarea rochiilor de seară şi proba de cultură generală, care a fost propusă, de către organizatori la finalul competiţiei, spre deosebire de celelalte evenimente similare.
Sonorizarea a fost asigurată de Dan Profir.
După evoluţia bobocilor, a venit şi momentul mult aşteptat desemnarea câştigătorilor.
La această ediţie juraţii au hotărât să acorde menţiuni bobocilor Adriana Bucată şi lui Constantin Sergiu; Premiul III elevilor Simona Pană şi Mirel Pârjol; Premiul II elevilor Alexandra Popa şi Ovidiu Sima , iar premiul I le-a revenit Mihaelei Vişan şi Andreei Mihai.
Denisa Busuioc şi Marius Lazăr au fost câştigătorii titlurilor de miss şi mister popularitate.
Iar mult râvnitele titluri de miss şi mister boboc, au fost câştigate de bobocii Diana Preda şi Mihai Doagă.
Restul a fost distracţie.

M.M.